Nova generacija Forumovih volonterki i volontera!

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

25.4.2023. u prostoru Foruma održali smo inicijalnu edukaciju volontera za pet novih volontera:ki. Na edukaciji su članovi tima prezentirali Forumov program volontiranja i pojasnili im kako izgledaju njihove prava i obaveze te što iz volontiranja mogu dobiti. Predstavljeni su im programi i projekti kojima se Forum bavi, s ciljem da svatko procijeni u koje aktivnosti bi se htio priključiti i iz kojih područja bi najviše mogao naučiti.

Svakom su volonteru:ki dodijeljene mentorice s kojima će, u narednom periodu, pobliže surađivati i od kojih će imati prilike puno naučiti i upoznati sa sadržajima koji su im dosad možda bile nepoznati.

Nadamo se da će ovim načinom suradnje volonteri:ke dobiti priliku naučiti nove, a poboljšati stare vještine te da će iskoristiti priliku za daljnje usavršavanje sukladno vlastitim preferencijama. Što se tiče Foruma, nadamo se da će ove mlade snage unijeti svježe ideje i drugačije načine razmišljanja, što će obogatiti naše djelovanje i pomoći nam u širenju naših vrijednosti i vizije ostatku društva kojem je to najviše potrebno.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.