Search
Close this search box.

Održan novi Forumov seminar “Zajedno: odnosi s roditeljima u školi”

Podijeli

Osnaživanje i razvoj kvalitetnog partnerstva odgojno-obrazovnih djelatnika i roditelja, jačanje kompetencija odgojno-obrazovnih djelatnika u radu s roditeljima, rješavanje problemskih situacija i najčešćih sukoba s roditeljima, stvaranje uvjeta za dugoročnu podršku roditeljima u jačanju njihovih roditeljskih kompetencija su samo neke od tema nove Forumove edukacije “Zajedno: odnosi s roditeljima u školi”.

Edukacija je održana 5. i 6. prosinca 2022. godine u školi Osnovna škola Ivan Meštrović, a na njoj je sudjelovalo 15 odgojno-obrazovnih djelatnica iz 9 zagrebačkih osnovnih i srednjih škola te dječjeg vrtića Grada Zagreba.

Kroz edukaciju, sudionice su imale priliku dijeliti svoja iskustva, izazove ali i praktična rješenja kako uspostavljati kvalitetn(ij)u suradnju s roditeljima. Kroz niz predavanja, suradničkih te interaktivnih vježbi i mini aktivnosti, sudionice su dobile razne kreativne mogućnosti razvoja školskih aktivnosti namijenjenih roditeljima te njihovom uključivanju u život škole.

Neke od povratnih informacija sudionica na sadržaj edukacije:

Hvala na druženju i svemir što smo/ste podijelile s nama

Odlično složena edukacija, vrlo korisna

Odlične povratne informacije voditeljica, naime imam osobnu dobit od ovog seminara. Hvala!

Edukaciju su vodile Marija Roth, školska psihologinja X. gimnazije „Ivan Supek“, dugogodišnja Forumova trenerica, Ana Munivrana, izvršna direktorica Foruma te voditeljica Programa razvoja osobnih i socijalnih kompetencija te Jelena Perak, voditeljica Školskih preventivnih programa Foruma.


Edukacija je održana u sklopu projekta „Zajedno: škole kao partneri u jačanju roditeljskih kompetencija“ koji financijski podržava Grad Zagreb.
Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.