[ODRŽANO] Poziv na „Osnovni seminar medijacije“ 23. i 24. veljače 2023. u Zagrebu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pozivamo sve zainteresirane učiteljice i učitelje, stručne suradnice i suradnike, razrednike, voditelje školskih preventivnih programa i izvannastavnih aktivnosti, ravnatelje i ravnateljice ali i sve zainteresirane da se prijave na dvodnevni „Osnovni seminar medijacije“ .

Kroz program medijacije razvijaju se vještine za rješavanje sukoba i upravljanje procesima sukoba u odnosima i zajednicama te vještine vođenja grupnih procesa, asertivne tehnike za rješavanje konflikta te se razvija suosjećanja i empatija u odnosima. Putem projekata školske medijacije osnažujemo djecu, odgojno-obrazovne djelatnike i čitave školske kolektive za prevenciju svih oblika nasilja i izgradnju zajednice temeljene na principima nenasilne komunikacije, empatije i rješavanja sukoba. Program „Medijacija“ povezan je i doprinosi ostvarivanju ishoda međupredmetne teme „Osobni i socijalni razvoj“.

Seminar će se održati u Zagrebu, Učenički dom Marije Jambrišak, Opatička ulica 14, 23. i 24. veljače 2023. godine (od 9.00 do 15.00 sati oba dana).

Kotizacija za navedeni seminar iznosi 99,54€ + PDV / 750,00 kn + PDV (ukupno 124, 43€ / 937,50 kn), a obuhvaća priručnike i osvježenja za oba dana.

Svi sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju i dvije publikacije za primjenu projekta u školi: „Možemo to riješiti: razumijevanje i upravljanje sukobima“ i Zbirku nastavnih priprema s 30 radionica.

Poziv u PDF formatu možete preuzeti ovdje. Prijaviti se možete ovdje, najkasnije do 15. veljače 2023. g.

S dodatnim pitanjima možete se obratiti voditeljici ureda Foruma, Martinu Nekić, putem kontakata: mnekic@fso.hr, 01 4663 503.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.