Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Pozivamo vas na seminar „Sretno dijete – program za osobni i socijalni razvoj u školi“ 21. i 22. veljače 2023. u Zagrebu

Podijeli

Pozivamo sve zainteresirane za mentalno zdravlje i dobrobit djece u školi da se prijave na edukaciju Sretno dijete – program za osobni i socijalni razvoj u školi.

Kroz dvodnevni program, stručnjaci iz područja psihologije i pedagogije upoznat će vas s najnovijim spoznajama o zdravom i uspješnom socio-emocionalnom razvoju djece i mladih, kao i činiteljima dobrobiti zadovoljstva učitelja. Naučit ćete prepoznati rane indikatore mogućih problema djeteta te djelotvorna rješenja u komunikaciji. Steći ćete dodatne vještine i znanosti koja će vam pomoći u pripremi raznovrsnih pedagoških, psiholoških, pa i „osjetljivih“ tema s učenicima.

Edukacija će se održati u Zagrebu u Učeničkom domu Marije Jambrišak na Gornjem gradu 21. i 22. veljače, od 9:30 do 15:00 sati. Tijekom oba dana edukacije osigurani su ručak i osvježenja.

Svi sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju i dvije publikacije za primjenu projekta u školi: zbirku radionica „Sretno dijete“ i udžbenik Od srca do srca.

Kotizacija za edukaciju iznosi 99,54 €, odnosno750,00 kn + PDV (ukupno 124,43 €, odn. 937,50 kn).

Poziv u PDF formatu možete preuzeti ovdje. Prijaviti se možete ovdje, najkasnije do 15. veljače 2023. g.

S dodatnim pitanjima možete se obratiti voditeljici ureda Foruma, Martinu Nekić, putem kontakata: mnekic@fso.hr, 01 4663 503.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.