Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Poziv na seminar stručnog usavršavanja „Osnovni seminar medijacije“ 14. i 15. ožujka 2024. u Zagrebu

Podijeli

Mislim da je seminar jako dobar i koristan, posebno jer radim s djecom i mladima i mislim da je jako važno da rano nauče kako komunicirati prilikom nekog sukoba, te ih naučiti određenim komunikacijskim vještinama koje će im pomoći da izbjegnu sukob.

Mislim da su kod ovakvih seminara i treninga najvažniji voditelji, a evo, što se tiče mog viđenja, vaši su pun pogodak!

Iz anonimnih evaluacija


Pozivamo sve zainteresirane učiteljice i učitelje, stručne suradnice i suradnike, razrednike, voditelje školskih preventivnih programa i izvannastavnih aktivnosti, ravnatelje i ravnateljice ali i sve zainteresirane da se prijave na dvodnevni „Osnovni seminar medijacije“ .

Kroz program medijacije razvijaju se vještine za rješavanje sukoba i upravljanje procesima sukoba u odnosima i zajednicama te vještine vođenja grupnih procesa, asertivne tehnike za rješavanje konflikta te se razvija suosjećanje i empatija u odnosima. Putem projekata školske medijacije osnažujemo djecu, odgojno-obrazovne radnike:ce i čitave školske kolektive za prevenciju svih oblika nasilja i izgradnju zajednice temeljene na principima nenasilne komunikacije, empatije i rješavanja sukoba. Program „Medijacija“ povezan je i doprinosi ostvarivanju ishoda međupredmetne teme „Osobni i socijalni razvoj“.

Edukacija će se održati u Zagrebu u Učeničkom domu Marije Jambrišak na Gornjem gradu (Opatička ulica 14), 14. i 15. ožujka od 9:00 do 15:00 sati. Tijekom oba dana edukacije osigurani su ručak i osvježenja.

Način prijave: Potrebno je popuniti online prijavnicu koja se nalazi ovdje, najkasnije u nedjelju, 3. ožujka 2024. do kraja dana ili do popunjenja mjesta.

POZIV u PDF formatu možete preuzeti ovdje.

Kotizacija za navedeni seminar iznosi 99,54€ + PDV / 750,00 kn + PDV (ukupno 124, 43€ / 937,50 kn), a obuhvaća priručnike i osvježenja za oba dana.

Svi sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju i dvije publikacije za primjenu projekta u školi: „Možemo to riješiti: razumijevanje i upravljanje sukobima“ i Zbirku nastavnih priprema s 30 radionica.

S dodatnim pitanjima možete se obratiti voditeljici ureda Foruma Martini Nekić putem kontakata: mnekic@fso.hr, 01 4663 503.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.