Search
Close this search box.

[ODRŽANO] Sudjelujte u seminaru „Oboji svijet” i osnažite se u temi kreativnosti u nastavi!

Podijeli

Pozivamo sve zainteresirane nastavnice:ke, stručne suradnice:ke i odgojno-obrazovno osoblje, a posebno mentore kreativnog natječaja Oboji svijet” da se prijave na jednodnevni seminar „Oboji svijet“ u okviru projekta „Oboji svijet! – bojama ravnopravnosti“ koji se provodi uz podršku Grada Zagreba.

Nadamo se da ste sudjelovali u kreativnom natječaju „Oboji svijet“ u kojem smo vas pozvali da potaknete svoje učenike i učenice da promišljaju i kreativno se izraze o temama prihvaćanja, demokracije, ravnopravnosti… i svim srodnim temama koje su njima važne, o kojima žele kreativno progovoriti te pomoći nam da i ove godine zavirimo u njihove svjetove i čujemo njihove poruke. Nagradili smo najbolje radove iz cijele Hrvatske, a možete ih pogledati ovdje.

Nakon što smo nagradili odabrane kreativne radove iz cijele Hrvatske, održavamo i jednodnevni seminar „Oboji svijet“ za odgojno-obrazovne djelatnike i djelatnice koji su ove i prethodnih godina u natječaju sudjelovali kao mentori:ce, ali i sve odgojno-obrazovne djelatnike:ce zainteresirane za ovu temu. Ovim vas seminarom želimo osnažiti kako biste još kvalitetnije sa svojim učenicima i kolegicama mogli raditi na dodatnim znanjima i metodama kako uvesti kreativnost u nastavu kao jedan od ključnih elemenata procesa učenja te koliko je pritom važan glas djece i mladih.

Seminar će se održati 8. veljače 2024. u Zagrebu u Učeničkom domu Marije Jambrišak na Gornjem gradu od 9:00 do 16:00 sati. Možete se prijaviti putem PRIJAVNICE do ponedjeljka 29. siječnja 2024. ili do popunjenosti mjesta.

Sudjelovanje u seminaru je besplatno.

Ovdje možete preuzeti POZIV i pronaći sve dodatne detalje o seminaru i njegovom održavanju.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.