[PRODUŽENE PRIJAVE DO 6. 12. 2023.] Pozivamo vas na seminar stručnog usavršavanja „Sretno dijete – program za osobni i socijalni razvoj u školi“ 13. i 14. prosinca 2023. u Zagrebu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Pozivamo sve zainteresirane za mentalno zdravlje i dobrobit djece u školi da se prijave na edukaciju „Sretno dijete – program za osobni i socijalni razvoj u školi“.

Kroz dvodnevni program, stručnjaci iz područja psihologije i pedagogije upoznat će vas s najnovijim spoznajama o zdravom i uspješnom socio-emocionalnom razvoju djece i mladih, kao i činiteljima dobrobiti zadovoljstva učitelja. Naučit ćete prepoznati rane indikatore mogućih problema djeteta te djelotvorna rješenja u komunikaciji. Steći ćete dodatne vještine i znanosti koja će vam pomoći u pripremi raznovrsnih pedagoških, psiholoških, pa i „osjetljivih“ tema s učenicima.

Edukacija će se održati u Zagrebu u Učeničkom domu Marije Jambrišak na Gornjem gradu, 13. i 14. prosinca od 9:00 do 15:00 sati. Tijekom oba dana edukacije osigurani su ručak i osvježenja.

Način prijave: Potrebno je popuniti online prijavnicu koja se nalazi ovdje, najkasnije u srijedu, 6. prosinca 2023. do kraja dana.

Poziv u PDF formatu možete preuzeti ovdje

Kotizacija za edukaciju iznosi 99,54 €, odnosno 750,00 kn + PDV (ukupno 124,43 €, odn. 937,50 kn).

Svi sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju i dvije publikacije za primjenu projekta u školi: zbirku radionica Sretno dijete i udžbenik Od srca do srca.

S dodatnim pitanjima možete se obratiti voditeljici ureda Foruma, Martinu Nekić, putem kontakata: mnekic@fso.hr, 01 4663 503.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.