Search
Close this search box.

„Što smo naučili o sebi u potresu, pandemiji, i svemu ostalom…?“

Podijeli

U sklopu projekta „Škole podrške“, odgojno-obrazovne djelatnice i djelatnike u Sisačko- moslavačkoj županiji pozivamo na predavanje s diskusijom prof.dr.sc. Nataše Jokić-Begić: „Što smo naučili o sebi u potresu, pandemiji, i svemu ostalom…?“, koje će se održati na Zoom-u u srijedu 30. lipnja 2021. od 14 do 16h.

Registrirati se možete ovdje te ćete po registraciji dobiti poveznicu za predavanje.


O predavačici:
Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić redovna je profesorica na Katedri za kliničku psihologiju Filozofskog fakulteta, ujedno i psihoterapeutkinja s posebnom stručnošću za područje anksioznosti i njezinog liječenja. Dio je istraživačke skupine COVIDOVIH-13 koja je provela niz istraživanja o utjecaju COVID-a na mentalno zdravlje. Sa svojim studentima organizirala je i pokrenula digitalnu platformu Kako si? putem koje je široj populaciji ponuđena psihološka pomoć i podrška dostupna u okrilju vlastitog doma.


Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić

Više o projektu: Škole podrške


S ciljem dodatnog osnaživanja, povezivanja i pružanja podrške djeci i mladima u Sisačko- moslavačkoj županiji, kao i odraslima koji s njima rade, UNICEF Hrvatska i Forum za slobodu odgoja, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za odgoj i obrazovanje započeli su s provedbom programa „Škole podrške“.
Uz stručni program za koordinacijske timove iz 30 škola, održava se niz otvorenih webinara koji imaju za cilj razumijevanje i učenje toga kako se nositi s ovakvim krizama te što je to što nam može pomoći u podršci sebi i drugima.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.