Search
Close this search box.

Završni projektni sastanak projekta “ProFiLe”

Podijeli

Kako se bliži kraj projektu “ProFiLE: promocija financijske pismenosti u Europi” koji će biti u kolovozu 2022., projektni partneri su odlučili održati posljedni projektni sastanak.

Sastanak je organizirala partnerska udruga Centro per lo Sviluppo Creativo “Danilo Dolci” iz Palerma, Italija.

Sastanak je bio prilika da se partneri detaljno osvrnu i vrednuju provedbu projekta, postignute rezultate kao i aktivnosti diseminacije i promocije koje se još održavaju i koje će se održavat do kraja projekta.

Partneri su iskoristili sastanak da prenesu dojmove i komentare s održanih promotivnih aktivnosti. Opći je zaključak na temelju povratne informacije o učitelja i drugih edukatora da su nastavni materijali pozitivno ocijenjeni i da oni vide mogućnost korištenja nastavnih materijala u nastavi i poučavanju.

Veći dio partnerskog sastanka bio je posvećen raspravi o prijedlozima nastavka zajedničkog rada na području financijske pismenosti te su partneri identificirali nekoliko područja i tema na kojima će se raditi u sljedećem razdoblju kako bi se iznjedrila projektna ideja. Partneri su iskazali visoku razinu spremnosti za daljnju zajedničku suradnju i prijavu novi projekata.

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.