Projektni tim „Let’s Talk“ na partnerskom sastanku u Palermu

Podijeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Početkom listopada Forumov tim projekta „Let’s Talk“ sudjelovao je na posljednjem partnerskom sastanku i tako ušao u posljednju fazu projekta. Okupili smo se u Palermu u Italiji, zajedno s predstavnicima partnerskih organizacija iz Grčke, Italije i Srbije kako bismo se osvrnuli na dosadašnju suradnju i na razvijene rezultate projekta.

Projekt „Let’s Talk“ finaciran sredstvima programa Erasmus+. Zadnje gotovo dvije godine radi na izgradnji programa s ciljem jačanja kapaciteta osoba koje rade s mladima u podršci mentalnom zdravlju s fokusom na rodno osjetljiv pristup.

U sklopu projekta razvijen je kurikulum za program obuke, priručnik za osobe koje rade s mladima (uskoro dostupan) te radna bilježnica za mlade „Nitko nije kao ti“ (dostupna ovdje). Svi rezultati na svim jezicima partnera, uz engleski, dostupni su i ovdje.

Kao posljednji rezultat izdvajamo i digitalnu, internetsku platformu s resursima za podršku i edukaciju osoba koje rade s mladima koja je dostupna ovdje. Upravo smo i sastanak iskoristili za završetak rada na ovom rezultatu.

Također smo na sastanku planirali završne multiplier događaje koje održavamo u svakoj zemlji s ciljem predstavljanja i širenja rezultata, te planirali i implementaciju rezultata projekta u budućnosti te razgovarali o mogućnostima nekih budućih suradnji na novim projektima kao nastavku rada na ovoj vrlo važnoj temi.

Završni događaj – predstavljanje rezultata i edukacijsku radionicu u Zagrebu održat ćemo 21. studenog 2023. godine. Sve detalje i prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Veselimo se susretu!

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.