Projekti

Projekt “Click”

Pod vodstvom Društva za oblikovanje održivog razvoja (DOOR), kao nositelja projekta, Forum za slobodu odgoja sudjeluje u provedbi projekta CLICK – Povećanje razumijevanja klimatsko-energetske politike Europske unije i njenog utjecaja na svakodnevni život(eng. Increasing the understanding of EU climate and energy policy and its impacts in everyday life). Projekt financira Europska unija putem program IPA INFO 2012, a provodit će se osamnaest mjeseci, počevši sa srpnjem 2013.

Kao što je već spomenuto, nositelj projekta je DOOR, a partnere su Forum za slobodu odgoja iz Hrvatske te Focus iz Slovenije.

Osnovni cilj projekta je podizanje općeg razumijevanja klimatsko-energetske politike EU i njenog utjecaja na svakodnevicu, prije i po pristupanju Hrvatske Europskoj uniji. Specifični ciljevi su:

1) Informirati javnost o promjenama koje proizlaze iz primjene klimatsko-energetske politike

2) Potaknuti javnu debatu na temu klimatsko-energetske politike

3) Povećati vidljivost projekata financiranih iz EU sredstava koji se bave tematikom vezanom uz klimatske promjene

4) Informirati i educirati potencijalne korisnike EU sredstava o mogućnostima provedbe projekata vezanih uz energetiku i klimatske promjene

VODITELJ:ICA PROJEKTA:

TRAJANJE PROJEKTA:

PROVODITELJI:

MREŽNA STRANICA PROJEKTA

UZ PODRŠKU:

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.