Projekti

Obrazovanje u vrijeme pandemije koronavirusa

I tijekom pandemije koronavirusa koji je zahvatio cijeli svijet, pa tako i Hrvatsku, ali i krize nastale potresom koji je pogodio Zagreb i okolicu 22. ožujka 2020. godine, Forum za slobodu odgoja ostaje posvećen svojoj viziji obrazovanja utemeljenog na načelima jednakosti, ravnopravnosti, slobodnog izbora, pluralizma, demokratičnosti i društvene odgovornosti koje omogućuje svakom pojedincu potpuni razvoj osobnih potencijala i kompetencija.

Također, ostajemo posvećeni podržavanju učiteljica i učitelja i svih odgojno-obrazovnih radnika jer smatramo da je nastavak obrazovanja jedan od najvažnijih odgovora na svaku krizu. Obrazovanje je uvijek ulaganje u, nadamo se, sretniju budućnost.

Na ovoj stranici možete naći sve naše aktivnosti koje su se provodile i koje se provode od 16. ožujka 2020. godine, a vezane su za pružanje podrške odgojno-obrazovnom sustavu u vrijeme krize.

 

U ovoj prezentaciji možete pronaći sve što smo radili tijekom krize.

VODITELJ:ICA PROJEKTA:

Forum za slobodu odgoja

TRAJANJE PROJEKTA:

16. ožujka 2020. – 11. svibnja 2023.

PROVODITELJI:

MREŽNA STRANICA PROJEKTA

UZ PODRŠKU:

Ova web stranica zahtijeva kolačiće kako bi pružila sve mogućnosti. Korištenjem ove web stranice vi se slažete s pravilima njihove uporabe.